Anotace: Inspirace Bible kniha Kazatel
Jsem nepotřebná roura od kamen
která kromě sazí nevydá ze sebe nic
Jsem na úpatí hory ležící kámen
který nemá co říct
Jen vydává svědectví o svém původu
Bez důvodu a pokrytectví
Halí vše do mlhy minulosti
Bez lítosti mění fakta a pravdu
Třesoucí se bradu
Ústa mlčící a uši slyšící ticho vteřiny roků
časových skoků
Z úpatí na vrchol a zpět
je divný tento svět
I kámen se orosí
a než z něj bude písek
nevzpomene nikdo na jeho rodokmen
Leží nahý a bosý
Velké hory výsek
V hlubinách času utopen
Tak našly i saze svou svobodu
v tajné snaze někam patřit
Vlastně bez důvodu
se nic
nedá
z a p ř í t
Moc pěkné.Láska a přívětivost, to jsou jistě věci za které stojí žít a dokonce to dává i žití smyslu.
13.04.2020 15:34:11 | Jeněcovevzduchukrásného
Pěkná báseň:-)
-----
Zda marnosti je zapotřebí,
vždy třeba hledat něco víc,
marné jsou všechna denní snění,
přesto v nich chceme stále číst.
Nad marnost ...povznést se a vidět víc.
Jinak by jsme vše mohly, ukončit.
"ST" :-) ;-)
12.04.2020 13:34:15 | jenommarie