Proměna neustálá
obnoví vše co žádá
o změnu svého bytí
v chaosu vlnobití
Otázku nepokládám
doba je nenazrálá
odpověď nezodpoví
co není v podvědomí
Uzrálo sémě kvítí
lehko ve změně žití
v prostoru proměny
čas je v souznění
Někdy by stačilo i přizpůsobení se.
26.04.2020 23:59:29 | šerý
Děkuji ti za zastavení a máš pravdu, srovnat krok i mysl a nechat věci ať se dějí:-)
27.04.2020 09:18:42 | vlnka
Z proměn se snažíme čerpat
a nutné se i některými umět srovnat.
Ty které uzrají v souznění,
tyto proměny, těší VŽDY. "ST" ;-)
26.04.2020 15:18:38 | jenommarie
Děkuji Ti za nahlédnutí. Proměny umět pochopit a dělat je ve správný čas je vždy super :-)
26.04.2020 19:20:48 | vlnka