Schovaní za slovy
V básni,
rozdíly smazané
životní příběhy
v bezčasí napsané
Osudy,
vyryté do duše
spoutané vědomí
verši se otevře
Jednota
v dílech se propojí
ve slovech poety
duše se zrcadlí
Vlnko milá pěkně jsi to vystihla. DUŠE se zrcadlí,to je moc pěkné.
05.05.2020 22:36:08 | Jaruška
Souhlasím s Maruškou :-) A vlnko, moc krásné, jednoduše a čistě napsané!! :-)
05.05.2020 15:19:31 | Majda
Schovaní, ale kdo si ČTE, i trochu víc z každého z nás poodkryje. ;-)* "ST"
05.05.2020 14:55:22 | jenommarie
Máš pravdu, odkrýváme svoji duši, ale trochu jsem myslela také na to, že jsme tady na Literu sobě více rovni, neřeší se tolik věk ani pohlaví. Spíš než to, nás básnička a lidé za ní schovaní buď osloví, nebo ne. A je moc fajn, když si vzájemně předáváme svoje myšlenky bez onoho "kastování". Měj se hezky a děkuji:-)
05.05.2020 16:02:56 | vlnka