Anotace: Splynutí, jen dnes, akce.
Neschopen
nespočten
zde tu sídlící.
Proč jen proč
se stal proč
vstal. Kdo tě
umlčí podlost
jasnou zaručí.
Zdechnul pak
se leknul, smrti
utíká boří se do
těl, už hnijících.
Dej mi drogu
nebo bombu
do té hlavy
tak vehementně
zurčící.
Spal to tělo
ne, to bolí
spal si svoje.
Nepokoje uvnitř
těla, vzpoura
jen tak tužkou
nakreslena.
Kokot co by
chtěl mrdat
těla, otoč tvář
jsi tak krásně
rozežnělá.
Steny z úst
do světa míří.
Tendr na sex
si vyhrál tak
jen pokračuj,
ser na scénář.
Průjem slovní
smrdí nebo je
jen nepříjemný.
Nudný i tak trochu
skotačivě trudný.
Zasel zlost, sklízí
smrti plody. Známé
svody neosvobozeny,
rozdávají za smrt body.
Vrány i supy tu
létají, na poslední
vzdech si počkaly.
Oko vydloubly i to
druhé, slepý tak se
vytřeštěně klube.
Vznikám tuhle
blikám, jen tak
potichoučku, pomaloučku.
Skládám zkoušku
z vratnosti osudu.
To až tu nebudu.
Třeba dnes nebo
zítra, někam odpluji.
Nejsem sen, ten tu
zůstal opožděn.
Je retardovaný ale
jinak zcela zdravý.
Někdy dravý, jinak
docela takový vzpurně
ohlodaný.
Zůstal jenom skelet
kostra do běla navržena.
Je tak celá plná kostí
dle libosti co se dnes
prý na skeletu nosí.
Z výzvou trochu divnou
na tě plivnou. Odlesky
statečnosti uvnitř těla
každý si je nosí. Vyplují
však někdy na povrch,
nebo skazí se pod nánosem
miliardám much. Já truchlivý
bůch.