Anotace: Další sranda.
Svět už celkem
vyprodaný. Jsem
tam daný, jako
tmavý odstín.
Rozežraný od
kyseliny, jež se
tají. Vstal a potom
kadí, sprchou
tělo zradí.
Jak že zní
ta otázka
do propasti
nechutností procházka.
Lidé si tě fotí
že prý krutý selfie.
Otevři oči podívej
se do těch mých, co
v nich vidíš. Já v nich
vidím prokletí. Nadšené
zmlsané a na rozcestí.
Den se prostě stal
rostl jako sval. Po
úporné legraci se
ti zvětší, ty se na to
těšíš. Na ty látky v mozku
co dělají tě na chviličku
happy.
Všechno už je pryč
právě octl jsem se v levelu
zbytnělé prostaty.
Schůdné jsou různé
stezky, po kterých
bloudím. Na zádech
si nosím všechny ty
o sobě, pochyby.
Revoluce nastane
v mé hlavě. Co jest
ta revoluce nepěkná
onuce. Život bytostí v
davu lidí běsnících,
tam je ukryt. Lidé
bez zábran za dav
schovaný, klidně
do smrti kruté, tě
zabalí.
Cesta plna nástrah
je to zásah? Miny, miny
všude nastraženy. A pak
uslyšíš ten poslední cvak.
Kousky masa z tebe zbydou.
Barva temně rudá jde ti k
pleti, jo sorry ty už ani ten
ksicht nemáš.
Den se prostě stal
začal nadávat a svoje
sprostá slova draze
prodávat.
Prach tu byl a měl
cíl, chtěl vejít do něčích
plic. Nebo úst i nos prý
by mu stačil, aby skazil
tomu tvoru den nebo moment.
Zakuckal se zakašlal, začal
nadávat a ty svoje sprostá
slova taky nekonečně prodával.
Den se prostě stal,vyrostl jak sval :) fitko někdy nám vrtá v hlavě, i když máme po něm :)
03.06.2020 00:43:34 | Isla