Obrázky
Obrázky bez lásky
nemají provázky.
Nemají provázky
co k nebi by sahaly.
Co k nebi by sahaly
a druhé volali.
Ti lidé bez lásky
co hledají provázky,
aby si prohlédli
nebeské obrázky...
Marně pak hledají
na nebi provázky...
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: Majda, Dávid, Psavec, Isla, Guldrun, jenommarie, Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (5)
Komentujících (4)