Anotace: Lepší je být chudý, ale šťastný...
Ach, citoslovce v zlatém plášti
Ach, holý až na kost bez mé lásky
Ach, do očí pohled když se nedíváš
Ach, kéž by jinak znal mě tvůj diář
Pak, chodit bychom mohli trávou bosí
Už nemusela být jen ta, co slávu trpkou nosí
Kdo jsem?
Tvoje opravdové šťěstí
měl bys však ubrat...
Jj...je mi to moc podvědomé...na štěstí si v diáři aspoň malé znamení a hlavně pravidelně a né ta dlouhá doba čekání...život se nezaSTaví.;-)* "ST"
22.05.2020 23:49:45 | jenommarie
Pěkně poddáno k zamyšlení. Líbí se mi i Tvůj empatický koment pod Dávidem.
22.05.2020 14:45:21 | šerý
"Lepší je být chudý, ale šťastný..." máš pravdu :) a každý má právo na šťastný život :) a toto právo nieje nikomu odobrané lebo je pre každého šťastie v niečom inom, preto sa nemusíme báť, že by sa už niekomu neušlo :)
22.05.2020 13:31:34 | Dávid
Pravda Davide. My všichni, alespoň tady a bez válek. Každý šanci má dokud může, dokud ho krutý osud nepotká. Ale i tak, když mohl by, vstal by, a žil by dál...
22.05.2020 13:59:20 | Isla