Anotace: Stoly se prohýbají.
Jehlu mám
hledám niť.
Ušiju si asi
malou řiť. Abych
se z toho všeho
neposral.
Srdnatě stavím
se na odpor. Je
mě málo tak jsem
přemocen, tvrdým
snem. Jenom tvrdé
porno, samá kunda
a v ní čurák. A už
stříká, jiný pták z
výšky zahlédl zdechlinu.
Už se nad ní snaší počká
ještě chvíli, stačí moment
nebo další kaluž krve.
Je to člověk kdesi v poušti.
Životní síla očividně, opouští
jeho tělo. Zbídačený padá
do bezvědomý, náhle probouzí
se, zdál se mu takový nepěkný
sen. Sup mu slupnul oko, probouzí
se zrovna ve chvíli kdy ono zvíře,
chystá se ho definitivně oslepit.
Prudce mávne rukou odežene ptáka,
marně hledá oko nachází jen krvavou
prohlubinu. Plivnul by nemá co, nic
necítí, bolest ho už taky opustila. Říše slunce
je tady tak prudce vytýčena. Propadá se
do temnoty, už jsou na hostině jeho těla
z dálky vrtulník nedýchatelný zvuk rozráží.
Leží tam už mršina zcela nehnutě, z jejího
břicha se plynně vznášejí zapáchající výpary.
Kolem mršiny poletuje letající hmyz, mouchy
a larvy mají hostinu nevídanou. Celý výjev
zpozoroval pes hyenoví, už je u ní, supy
velmi neochotně svůj úlovek opouští. Pouští se
do tebe do mne možná i do sebe, trhá kusy z těla.
Ty střeva jsou opravdu tak dlouhé, příroda to tak
chtěla. I tu tvoji smrt tak nečekaně rozštěkanou.
Slunce nad tou scénou jako protektor ví jak vše
správně nasvítit. To aby se pozorovatel mohl co nejlépe
vlastními zvratky potřísnit. Jeden obyčejný den stal
se nebo ne, posuď sám jak se ti chce ne on zase jen
ve své duši prost je všeho a proto tam řve. Hlasivky
to vzdaly takže jenom chraptí, ale asi mu je doopravdy
tak tuze zle a k tomu ještě nicotně. Nechtěj poznat pocity
zla lidského těla když už nic necítí, hlava rozprskla se už
tisíckrát a napořád třeba a i snad. Než nový cyklus započne.