Anotace: Znamení
Blízkost masa na kostech
co nesmrdí smrtí
Na čem záleží?
Na lidském bytí...
Na zdravých plících
Mít zdravé ruce
Na perle v ústech
A oči, duhových hvězd,
dvanáct znamení,
studnice mnohá,
mých synů hvězd, Štíra a Býka
Na mysli záleží,
odříkat musí
Bláhové stydno
když ruka nehladí,
jen stírá losy zvyků
Tvá blízkost
proniká hlouběji,
z mozku až k temeni,
pak padne k nohám,
Kozoroha a Střelce