Rozpustil jsem se
Rozpustil jsem se v křičícím věku.
Hlavička, ručičky, nožičky!
Hlemýždí hmota zbyla mi, šašku -
odešels utřít si slzičky.
Protékám skrze všední šeď ovcí.
Očička, pusinka, prstíčky!
Havran je starý neměnný kočí,
který mě převeze, maličký.
Vylils mě do stěn domova, šašku.
Nosánek, tvářičky, tělíčko!
Hraji si tvou hru, tajemný šneku;
hraji si, hraji si, smrtičko.
Jemný komentář od jemné Marie, děkuji za návštěvu. :) Ale snad vždy temný nejsem? :)
07.06.2020 13:01:18 | Xardas
Tak tahle je opravdu povedená, ukládám..rozpouštět tělíčko :-D ;-) hezky jsi si pohrál se smrtí..vždy temná..tohle pojetí, je až jemňoučké ;-) "ST"
07.06.2020 11:37:52 | jenommarie