Meteor
Vystoupat ze světa radostné tvořivosti,
z nebe bodů jako shon možností,
jenž se táhnou až za obzor všednosti,
jako tvůj meteor, jako tvůj příslib.
Jako vyhlídka tě přesahující,
co tě přichýlí až budeš nahý,
až budeš ryzí,
zbaven všech těch laskyplných bytostí.
Přečteno 272x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Emily Říhová, Tomcat, Iva Husárková, Frr, jenommarie
Komentáře (8)
Komentujících (4)