***
Spleen se zabíjí ve dvou
Nehledej samotu
Není…
Vždycky máš poblíž obraz
Píseň, báseň
Konvalinky či pomněnky
křik poštolky
zvonky zvonků
přes řeku les
s paletou barev
které někdy ani nemají jméno
a (snad) někde v podkroví
si tě holka píše do deníku
a pak dlouho přemýšlí:
srdce s monogramem
nebo bez
Eliška je to (či Klárka?)
Nakonec srdce vypadá jako perník
a možná to tak je...
…srdce jsou velice stejná
(různé jen monogramy)
Moc pěkná a pozitivní, ráda jsem jí četla.
Nemít splín.;-) "ST"
12.06.2020 18:35:56 | jenommarie
OnlyMary Děkana za hodnocení a i tobě vždy pozitivní výstupy ze situací k nas..štvání (:-D
13.06.2020 15:11:43 | aravara
Milý Aravaro i já mívám své horší dny, věř mi věř...jsem z masa a kostí..jedna z vás též:-D** moc TI také děkuji a měj se krásně
13.06.2020 18:02:05 | jenommarie