Fénix
Jak Fénix vstávám z popela,
a letím k slunci výš.
K oblakům a ke Světlu,
stále k lásce blíž...
Jak fénix vstávám z popela,
svou naději ti dám.
Vždy jak dítě zakřičím,
když po dni umírám.
Být ptákem stále těší mne,
zestárnout a žít...
Znovu se zas narodit,
jak dítě život křtít...
Jak Fénix se vždy probudím,
svou naději ti dám
že všechno těžké ukončí
mnoho nových rán...
Přečteno 288x
Tipy 11
Poslední tipující: ARNOKULT, Kyška, Emily Říhová, Tomcat, Donne, Psavec, Kapka, jenommarie, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)