Kolibřík
Hle, co jest v zákoutí,
že by pravda bolestivá..
Kam až to zamíří, nu kam..
Hromem dolem do prolhaností,
tu pláč, tu smích v rozcestí,
Jak trn trpce píchá,
tak i srdce dýchá.
Spolu pospolu to škádlí,
pavoučí síť můru lapí.
Hle! To pouto zpívá,
tu kolibřík u orchideje snívá.
Přečteno 199x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Tomcat, Vivien, šerý, Donne, jenommarie, Guldrun
Komentáře (4)
Komentujících (3)