Vesmír věčný
Vesmír, ten věčný vesmír,
ta moc, co v spánku tišší.
Vesmír, kde hvězdice leží v mořích,
třpytí se to a víří.
Vesmíre vesmíre, ty zbloudilý,
ty mandalo jménem kosmos.
Otáčíš se a otáčíš,
kde kruh života se odráží v mír.
Nekonečně, jak by řekl Renoir.
Přečteno 198x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)