jdu chodbou bludiště
svítím si kouzlem "Světlo"
když jsem naštvaný, zakouzlím "Ohnivou kouli"
když je mi úzko, zakouzlím "Hojení"
doufám
že jsem ten hlavní hrdina hry
kterého čekají animované ovace na konci
ale co když jsem jen jedna z potvůrek
o kterou tento rek někdy možná zakopne?