Prožitkem stálé samoty
je uzamykán úděl náš,
když láskou plnou lakoty
jsme přehradili pramen krás.
Jen tiché srdce netrpí
u studny duše dítěte
a každodenní útrapy
jsou šedí v plytké nicotě.
Ta plytká nicota s šedí soupeří
kdo lásku zaprodal, dávno už nevěří...
Hezká... :)
27.07.2020 21:46:47 | Emily Říhová