Anotace: motivace
Tvé (nad)pozemské umění
Zrození vzácného vnímání – Tvůj cit snaží(š) se uchopit
a předat dál…sebe a anergii lidství.
Světabol a chmury vedou Tě mnohdy
do bolestivé a nelehké tvorby.
Cit a vnímání, které pramení od Tvých rodičů …genů,
minulosti, generací a přímek osudovosti bytí
SNAŽÍŚ SE VEPSAT k celému VESMÍRU.
Důležité je uchopení a pochopení své existence a vzácné tvorby.
Važ si toho…JAKÝ a JAKÁ JSI.
Tvá tvorba se MÚŹE STÁT NAVĚKY UCTÍVÁNA.
Asi nemá každý tu potřebu i talent, předkládat do plenéru svůj "umělecký" pohled na život. Ale má na to každý právo (!) a musí počítat s tím, že stejné právo má čtenář... jeho dílo ignorovat a nečíst.
Rád jsem přečetl tvé zamyšlení, Krahujče*
09.08.2020 20:20:13 | šerý