Anotace: Pravdy i nepravdy. O tom je plus a mínus. Dualismus. Černá, která doplňuje bílou.
Propojení
Tesklivé melodie pějí naše duše odpradávna
kdy převtělily se do pozemského naleznutí a pochopení
do těl , která jsou vzácná a zároveň pomíjivá.
Energii transentálního spojení a možné pravdy
nalezneš tehdy, pokud se přiblížíš úrovni
vnímání vesmírného bytí.
Proplouváš se svými nástroji a vědomostmi
které jsou „pouze načtené“ a mnohdy i vytčené.
Je velmi pravděpodobné, že nenalezneš nikdy pravdu
protože tento svět nastoluje tolik … variant pravd
v kterých se nebude nikdo orientovat.