NEUVĚŘÍM UŽ

NEUVĚŘÍM UŽ

Anotace: Strhující výjev hyenismu, podkopla nohu otci v náručí dítě.

Nenastavuj druhou tvář
Více jich už nemáš.
Nevěřící Tomáš uvěřil
Pln bolesti uleželé vřelé
Dostal pohled spadl z mostu
Vezmu kostku uvrhni ji z mostku

Sečetl bolest světa vyšel mu člověk
Dolezl tam jen z polovinou svého těla.
Letí včela bodne si do tvého těla sebevražda
Zemřel člověk otupěle byl na konci sám
Každý je otupělý svým objevem nařčený
Sečetl vše pro a proti vyšlo mu jasně skočit

Letí v mysli záblesk malý kluk pln naděje
Nic se neděje jen zastávka lehce ztrouchnivělá
Je tam jen dozvuky bytí nebo jen útok vnitřní
Další už nepočítaně rozpoutal otázku rozbití
Jeho nebo sebe prostě tebe udolán rozlit na zemi
Tečka dána na začátek co to znamená mrtvolnost
Zlost vítanou emoci v této nemoci uskoč před nicotou

 

Autor triceps, 09.09.2020
Přečteno 156x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí