Štěstí
Jih, západ, kam vyrazit
na mince svou tvář razit
jako osamělý smutný král
jenž už neví, co bude dál
Máš-li vše, chceš víc a jen
když překvapí tě sladký sen
se ohlédneš na svět a víš
že štěstí si nekoupíš
Přečteno 213x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Emily Říhová, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)