Anotace: Třináct dotyků
Den utlučen
Noc sražena
Ráno slizké
Moc povýšená
Zním prokletím
Utrhnu zbytek
Netknu se zvuků
Na okraj nepůjdu
Uříznu ostudu
Na kousky znělé
Mele se dychtivost
Zvu na slavnost truchlivou
Vstup je tvoje smrt
Tak vstoupíš už
Uctěn dýkou v zádech
Rostu do šíře
Trucovitost odtemněná
Rozvířím průraznost
Otočím tím vším
Budu zvětšenina
Postel plna povyků
Steny chtíče ukojené
Ještě že by repete
Zdvihám to tvé tělo
Chceš ještě cítit mne
Zdroje utišené
Tak to je vše?
Konec lidstva
Pomíjivosti závan
Marnost udělena
Už včera bylo pozdě
Skrze tvoje meze
Posel veze meze
Nikdy už nebudeš
Nic z tebe nezbude
Jen myšlenka v úžasu
Jednou zcela dojde
Kde jsi hledám
Neznám stín
Jen ten zbyl
Fotka vybledlá
V mobilu pobyt neurčitý
Cár paměti
Pavučina roztržená
Jen smetí už letí
Kolik ještě zbývá
Smotek souvětí