Anotace: dnes jsem upustil od Inktoberu, jelikož jsem našel zajímavější téma o kterém psát.
Proč se člověk tolik trápí současností,
když zítra vstane a myšlenky ho přejdou?
Stejně tak nemá smysl brouzdat minulostí,
čert vem dělat dvakrát chybu stejnou.
Plány naše budoucnost tak ráda hatí,
my čekáme nulu přijde jedna zas,
radost i smutek - jak přijdou tak se ztratí,
nejlepší by bylo přestat vnímat čas.
Čas...posledním veršem jsi to vystihl.Čas nebyl a nebude .-)
..ST..
07.02.2021 22:56:37 | Jaruška