Anotace: Vlastně je to píseň, ale rozhodla jsem se neobtěžovat svět svým hlasem :D Pro antifanoušky angličtiny mám i překlad ;)
I saw you in my dreams
Doing things to be complete
Doing it without any part of your need
Building cathedrals
Without holding
Any brick
Fly in the sky
And don't using wings
Ref:Tell me how high
Clouds fly
Tell me how high
You are:
Viděla jsem tě ve svých snech
Dělal jsi věci abys byl celý
Dělal jsi to bez jakékoli části již bys potřeboval
Stavěl jsi katedrály
Aniž bys držel jedinou cihlu
Létal jsi v nebesích
A nepoužíval jsi křídla
Řekni mi jak vysoko
Létají mraky
Řekni mi jak vysoko
Ty jsi