Anotace: ...
Tohle jsi pěkně vyjádřil, jen bychom mohli vést dlouhou debatu, co je ta lidská vůle, která mi tam nějak nesedí :o) nahradil bych ji třeba lpěním, to je takové pěkné české slovo :o)
20.11.2020 18:44:24 | Crazymike
Lpění...
Nyní ulpívám na představě spánku
v noci jdu tam, kde většina národa nechodí. Tedy do zaměstnání.
Díky za obsáhlý komentář
20.11.2020 19:44:27 | kudlankaW