Jak zbytečná byla hlava Jana Křtitele.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Jak zbytečná byla
hlava Jana Křtitele?
Morálka občas nefunguje.
Jak zbytečné jsou slova,
když není naděje.
Prázdnota letí.
Duše jen žaluje.
A hra na smrt
je nevkusná.
Krev proudí po talíři.
Věří i nevěřící.
Za laskavou lžící
jdeme a prosíme,
ať jsme, jací jsme.
Tak už se milujme!
Přečteno 148x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, ARNOKULT, WWW, jenommarie, Dejvis, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, šerý
Komentáře (0)