Ať příští dny jsou méně temnější.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Báseň napsaná na přelomu nastávajícího roku.
Ať příští dny jsou méně temnější.
City vlivnější.
Slova pružnější.
Představy krásnější.
Ať Satan neděsí nás za vrátky
a mají smysl ještě pohádky.
A svět netahá za vlásky.
Já vím, že nemám přání skromná.
Ať každá máma je šťastná
a nemá slzy, co bolí
a nezkouší nelásku od okolí.
Jsem uprchlice ze své duše,
co utekla do nejbližší skrýše.
Ať se všem milým čtenářům dobře vede.
Má cesta je klikatá i prudce jede.
Možná má i svoji vlastní řeč.
Zpívá a mňouká a má svůj dialekt.
Přečteno 164x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Dejvis, Psavec, Z nitra, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)