Anotace: Cesta k ráji vede přes bránu pekel
Unikám smrti
Každý den utíkám pryč
Jsem jako černý rytíř
Na bílém koni
Snažím se projít
Tou branou vstříc
Lásce
Ale trochu se bojím
Ztratil jsem směr a cestu
Nevím, kam jít
A komu věřit
(Nic není, jak bylo dřív
Což je trochu smutný,
Ale co s tím..)
Přesto je to celý krásný...
Život je takový,
Jak má být
A já bych ho neměnil za nic!