Anotace: Přečtěte si sami...
Pokaždé jiní
Vždycky stejní
Jsme strašně líní
Mnohdy lhostejní
Bez citu přichází
Výčitky svědomí
Znaveně vychází
z opilého vědomí
Lidé z nich cítí
Smrad hniloby
To ryby v síti
Na ně podávají žaloby
Protože mlčí
Lidé je neslyší
V žaludcích končí
Žalob život jepičí
Takové ryby
Jsou dnes v lidské podobě
Hrdost jim chybí
V jejich vnitřní chudobě...
Co zmůže majetek
Věhlas a sláva
Za dobro dovětek
Právní se dává
Zbaveni svobody
Neznáme meze
Bojujem' o body
V hlavách hloupé teze...
Hloupí a zkroucení
S páteří ohnutou
Toto se však změní
S mezilidskou ochotou
Pomáhat druhým...
..dokud pomáháš nejsi sám...;-)
13.01.2021 17:37:22 | Marten
To dá rozum, když někomu pomáháte, jste s ním (;
Děkuji za komentář a zastavení (=
13.01.2021 22:07:21 | Roser
Luxusní, horké téma poslední doby
13.01.2021 14:50:29 | kašpar