Anotace: Vždy , v průběhu historie nastal určitý zlom, kdy přišlo soužení a problémy. Není čemu se divit, proč tak radikální a celosvětový nastal právě nyní.
Prý v onom období
nastal šílený blahobyt
- lidé se začali přemnožovat
a celou planetu zamořovat.
Drtivé a chtivé většiny
konzumního společenství
tolik jedů, odpadků vyráběly
a nepotřebných věcí
AŽ SE TO VYMKLO KONTROLE.
Umírali i živočichové žijící
velmi hluboko v říši vodní
Tehdy pluly oceány
plastové ostrovy,
mýtily se, vytěžovaly… celé pralesy
a některé druhy zde žijící
-díky člověku navěky vymizely.
A TAK SE PŘÍRODA OBRÁTILA PROTI NÁM
- nastolila svá pravidla
A všichni bohové skromně a s úctou zatleskali
pro vyváženost obyvatel této planety.
Dobré zamyšlení, co nám tím Bůh chce naznačit.
No, on s námi už spíš třese, ale i tak nám to nedochází.
23.01.2021 01:58:27 | Z nitra
On zase tak radikální není... alespoň aby vyrovnal síly
neříkám 2 000 000 obětí je velké číslo ale přírodu nespasí
22.01.2021 22:50:41 | Clown