Anotace: :)
Bůh:
Kam kráčí tvoje blahorodí
když se slunce ze tmy rodí
kam vedou tvoje kroky
po celé dlouhé roky?
Já:
Ke smrti mě život vede
tenkou nit mi v duši přede
lze ji lehce přetrhnout
a pak musím zahynout.
Bůh:
Nehledej smrt ve svém bytí
láskou zkus se nasytiti
tenká nit je pouze k tomu
abys vždycky trefil domů.
Když Ďábel sám promlouvá s Bohem, může vzniknou i takhle zajímavý dialog. Ráda jsem četla. ST a pozdrav z Prahy posílá Daniela
31.01.2021 19:21:37 | danaska