Inkarnát
V bělostných andělích,
zlomila se hřídel,
lapiduch chřadne v hlubinách,
smrtihlav pověrčivě lebkou věští,
vysvobozením přilétne inkarnát,
a v červánků zádušní pokryv,
se zhudební nálevkovitě,
do stolových hor magnetismu.
Vázaná Heliamphora přesypů,
slzavě lstí zamlží,
pokoje prapředků,
v dolíčkách Našech vysnění,
skřivančích Prerafaelitů.
Duše sazí,
sází náhozem reliéfů,
patosem šavlozubého.
Přečteno 153x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marcella, jenommarie, zdenka, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)