Sbírka: (S)hluky slov
hezké i citlivě tvrdé.
Jsme jedné mince rub i líc,
nechtěj by nás bylo polovic.
07.02.2021 11:21:20 | blues
Vše své dvě strany mince má
moudrým jest, kdož to rozpozná...
Úžasné dílko, milá Alegro (*ST), ihned ukládám! Nad tvým básnickým umem se mi tají dech...
07.02.2021 10:45:57 | Rozmarýna
Ptát se srdce a né mince
pana nebo orel
v chladném kovu náhody
ty nám pravdu nepoví.;)
07.02.2021 08:16:52 | jenommarie