Pomíjivé skeletony
Pomíjivé skeletony,
shnijí nejednou v prachu,
odvanou kamsi za říší,
a nenavrátí činy chtivé.
Lze pohlédnouti ztrhaným,
všeho všehomírem,
dokud bijící hodina,
levituje rafičkou k srdci.
Pozemských obžerství,
stmíváním zemětřesem,
a čisto pozůstalých zpívá,
lyrou hrajících doznívání,
v tónech chvějivého hlasu,
Anděla shůry dán.
Vynesen,
povznesen,
přeletává vzduchozdáním...
Přečteno 137x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, jenommarie, Majda
Komentáře (0)