Kouzelná
Kouzelná,
čáryfukem foukává,
lahodně vějířem,
spící hladiny ikeban,
zívá vzýváním žen,
víří všemocně,
na kolébkách soumraku,
předvídáním dráčků,
zamlkle splašených,
plachá koule tančí,
dech beroucí vzdech,
purpurou zásněhem zatrsá,
přepadle zkousnutým rtem,
rdíc spílá záchvějím,
tónin monotónnů,
vytoužených klaviatur,
po klávesách,
mořem vzbouřených srdcí.
Přečteno 180x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, Majda
Komentáře (2)
Komentujících (2)