Až při úpatí v modrém stínu,
samizdatu myšlenek,
já v náruči Tvé nezahynu
u břehu mrtvých řek.
Mé srdce kdesi zaprodali
kouzelníkům nahoty,
když přišel soumrak nenadálý,
jenž nenávidí čisté Ty.
Jen Král se umí zamilovat
do smrti ve Slávě,
jež překonává Země závrať –
vteřiny ve slově.
Čtu a přemýšlím, Jen Král se umí zamilovat do smrti ve Slávě, zajímavý obrat, a ja ráda nakoukla.
19.02.2021 18:43:35 | Vivien
Pěkné zamyšlení.*ST
Hezký večer milý Arnokulte a přeji zdraví a pohodu. ** Už jste zde dlouho nebyl.
19.02.2021 18:30:34 | jenommarie
Nějaká divná viróza. Covid ne. Takže pro lékaře jsem "nula". Velmi děkuji za komentář.
19.02.2021 19:10:49 | ARNOKULT