Anotace: Člověk je tvor svou podstatou vždy nespokojený se současným stavem věcí a světa. Je to jeho největší síla, nebo důvod k věčnému bloudění?
Občas přemýšlím o tom,
Jaký by byl život bez ní
Zda stál by za to žít
Pro tu pomíjivou chvíli,
Kdy váháme
Stojíce na rozcestí
(Zatímco hledáme obrazy štěstí!)
Zbývá mi tak jenom snít
Svět je totiž vlak,
Ze kterého se nemůžeš jen tak sbalit
A na další zastávce vystoupit
...věčně hloupý bloudění za lepším...;-)
10.07.2021 19:35:16 | Marten
Nezvratný uděl a osud každého z lidí. Snad i důvod a způsob, jak funguje čas
10.07.2021 22:56:34 | Gymplak
Minimálne je to dôvod na písanie...a moc pekne sa ti to podarilo vyjadriť.:)
21.02.2021 21:51:50 | Guldrun
Nelze vystoupit, jen se smířit.
Snažit se..co lze změnit
..to změnit
starat se o své vnitřní štěstí
..musíme sami.**:)
21.02.2021 11:43:16 | jenommarie