Tok času
Šipka času ukazuje jedním směrem,
ke smutku, smrti a rozkladu.
Oukej, jsem hajzl cynickej,
tohle přežít asi dovedu.
Čas teče šedou, špinavou ulicí,
lásku splachuje do kanálu.
No pořád lepší, než když vám strčí
obří dildo do análu.
Komentáře (0)