Nevidíš mne, ani já tebe
Jsem nikdo
Neslyším, přesto hlas mne vede
Jsem nikdo
Bez vzpomínek i budoucnosti
Jsem nikdo
Ztracená duše bez hrdosti
Jsem nikdo
Již necítím, již nevidím
Již neptám se, již neslyším
Jsem někdo v masce nikoho
Jsem nikdo v botách někoho
Jsem jen stínem tvojí mysli
Jsem jen ozvěnou v tvé písni
A ač nejsem víc než sen
Jsem sic nikdo, ale jsem