Už jsi na mne zanevřela?
U hřbitova mlčí stín!
Nezemřela naše těla?
Narodí se „slavný“ syn?
Truchlivý jsem každé ráno,
polibky už necítím.
Co zůstalo neprodáno?
Podlehla jsi závratím?
Na konečné, tiše – spolu,
nevidíme světlo dní.
Nahoru a také dolů
kráčí „Osud“ bezradný.
Rád bych se s Tebou podělil o vědění, že blízcí na nás čekají.Tak už nebuď tak smutný, vše dobře dopadne a hlavně, vše co se zde děje má jistě Hlubší smysl.:-)
10.03.2021 15:21:39 | Jeněcovevzduchukrásného
Snad ještě nějaké ty radosti
do duše opět prostoupí *:)
Pěknou neděli přeji.
07.03.2021 13:43:47 | jenommarie