Otazníky
Stojím na rozcestí,
samé otazníky,
velký je svět a já tak malá.
Formulář na štěstí,
další dotazníky,
jestli jsem hodna, zda bych za to stála.
Kašlu na posudky,
i čekací dobu,
jsem jaká jsem a žít chci hned.
Souzena za skutky
na věčnosti budu,
čert vem vaše předsudky a můj strach jakbysmet!
Přečteno 247x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, Frr, Psavec, Dávid, Protos1182
Komentáře (2)
Komentujících (2)