Je to jedno
Není to jedno,
když všechno
je jedno
a my proplouváme
s jistotou, že staneme
se prázdnotou.
Není to jedno,
vést o něčem spory,
když plamínek hoří
a každý si tu svojí pravdu
tvoří.
Není to jedno,
když pravda je zpráva,
že vše je singularitou
věčnosti.
Není to jedno,
kdyz všichni
jsme jedno.
a jakákoliv pravda
se rozplyne v toku
života.
Souzním s Tvojí básní.Velmi pěkně napsaná.
..ST..
16.03.2021 11:56:18 | Jaruška
Hledání
..a ujištění svých pravd
a své cesty.
..není to jedno
co je a co bude
..a co bylo
..to už se nezmění;)
15.03.2021 14:13:27 | jenommarie