Harmonia nazvučuje
Vousaté podnebí čepírkuje kouzlami,
harmonia nazvučuje,
po sloupcích mechů,
zazelenalého šepotu,
odkrývání přelétavých dýchavnic kosů.
Rybníček vegetí stydlivě,
snad vybleskne vnad,
a znakoplavky krouží k odrazům,
po zastíněné bublince vakuem zázraků.
Laskomilné veselí trumpetek,
hoví si růžemi,
k pražící upovídané secesi,
zahnaných milování,
nafouknutého elixíru spoutání.
Jak v království mocnářů ladiček,
kde fenomény svárů šílí,
v omamných kropenáčků,
usedající v prachu s Námi,
do vlasových váčků úbočí,
i řasokřídlatých krás.
Přečteno 183x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, enigman, Iva Husárková, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)