Anotace: Několik postřehů k nekonečnému procesu uvědomování :)
Čisté otázky
a zablácené odpovědi
těžko je cítit
v nánosech
nablýskané, městské šedi
odolat pokušení
nevidět skrz
závoje ze snů tkané
vděčně
užít si chvíle
sluncem i bouří zmítané
Dar
neumět rozlišit
zajmutí od obejmutí
síla necítit cokoliv
co k tomu nás nutí
a odvaha
nepřipustit
do utopie procitnutí
Umění
uzavřít stavidla zbytečnosti
osedlat vlny smyslů
obrousit skořápku,
tu iluzi jistoty
pro sladkou nejistotu
přítomnosti
Děkuji za komentář...to je pouze takový první pokus - začnu se tu pomalu rozhlížet
01.04.2021 13:50:51 | alter ego
Velmi pěkné dílko
01.04.2021 07:36:08 | Clown