paradoxy mysli a srdce
že prý tam není už ani pocit "já"
můžete mi tedy vysvětlit
komu se to tedy děje?
vrším na sebe paradox za paradoxem,
myšlenkové hrátky mezi spánkem a bděním
neschopnost ukázat na "to" prstem
stále uniká, unikát jeden...
prý je to "cesta"
můžete mi tedy vysvětlit
odkud kam?
každá vteřina popírá tu předcházející
logika šla na ryby
a ulovila delfína
jen pokrč rameny
vysměj se těm paradoxům
roztáhni srdce
a leť
Přečteno 202x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, Jan Urban, mkinka, Marten, Iva Husárková, šerý, WWW, Týna
Komentáře (1)
Komentujících (1)