TRUMPETA

TRUMPETA

Anotace: RD

Úsměv na ksichtě my chcípl.
Prostě zdechnul, zašklebil se
a padnul zcela mrtev. Stejně to
byl jen takový, automatický škleb.

Po něm ten člověk co u něj byl
na návštěvě jako štěně pohlazené.
Zbyla tvář pokryta, zoufalstvím.
Pitomým kopáním do lkaní.
Utopen v krvi, odstaven, veden
jako objekt čeho si.

Je mi zle je my debilně, zkurveně.
Prostě na píču, to klikem hákem
podepíšu. Mé tělo potrhané tím
vším, vybuchuje a je všude, jak
je libo. Tam na stropě vidím kus
toho hnusného ksichtu. Střeva
obtočena zaníceně vystrčena.

 

Autor triceps, 06.04.2021
Přečteno 207x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Měsíčník, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Poslední věta se vyjadřuje jasně. Ten pocit dobře znám. Důležité je, aby jej člověk neměl moc často.

06.04.2021 16:08:56 | Měsíčník

líbí

Bohužel u mne je to téměř každé ráno až během dne to teprve polevuje.

07.04.2021 09:19:41 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel