Anotace: ...
hledal bys
člověče dálku
kdyby tě blízkost
přivinula
kdyby tam někde
hned na začátku
láska v plen si tě
ovinula
hledal bys
člověče blízkost
kdyby až na kost
zamrazila
kdyby zde někde
u konce
nový začátek
nastínila
jak peří co v ruce hřeje,je touha po lásce co se snáší vřele...jak křehké
17.04.2021 23:09:59 | Danger
Tak vidím Zdeni, že by jsi nám, prahnoucím po ladění mysli, měla u sebe dát lavičku...:)
14.04.2021 06:42:08 | Dreamy
Člověku to svým dílem sám vybere osud. A když už si své může přidat, tak volit by měl "přiměřeně."
K tobě, Zdeni, si chodím ladit mysl.* Zítra se mi bude dobře znít.
Nech mi pootevřeno. Opět rád přijdu...
13.04.2021 21:32:13 | šerý
Pro nové začátky s hřejivým přivinutím..hledá to srdce,
které po něm touží.*ST
Krásná Zdeni* :)
A měj se krásně..opatruj se.
13.04.2021 13:02:09 | jenommarie
Ach Zdeni, koloběh je daný, i naše hledání se točí, od začátku do konce .. a zas a znovu ..
13.04.2021 11:49:34 | Vivien