Anotace: Xxx
Do ruky vzal jsem si deku,
a jak povaleči dávnověku,
rozložil jí na trávu,
rozjímaje, zda-li jsem v právu či neprávu.
Rozjímaje o svém bytí,
o životě a soužití,
o své cestě osudu,
zda v tomto životě ještě pobudu.
Myšlenky v hlavě se mi náhle honí,
zda-li jsem tu,či ne právě pro ní,
zda-li náklonnost její získám,
nad tím vším v nitru si teď stýskám.
Pochyby hlodají mou mysl,
zda- li to vše vůbec dává smysl,
zda-li nejsem odsouzen k samotě,
bez lásky,citu a k osobní nahotě.
Pochyby cloumají myslí všech,
napovrch dere se smutku vzdech,
snad jen občas, kdož pak to ví?
Na to láskyplné srdce odpoví...
Krásný večer, Jdarksi :)
25.05.2021 23:00:08 | Emily Říhová