Bóje
Anotace: Už vracím se ku břehu...
Jsem mlád a ztracen v moři lidí
Málo myslí, kdo nevidí
Jsem v divokých to vlnách bójí
Na širé moře unesenou
S břehem mě už nic nepojí
A tak volám: "Nashledanou"
Sbohem země, sbohem světě
Dostal jsem ten los
Vzkaz v láhvi v jedné větě
"Už si plavu pro milost"
Přečteno 200x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Pittoresque, mkinka, Elza511, Psavec, Marten, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)