...pokud se vykřičet stačilo...tak to fakt nic nebylo...;-)
11.06.2021 17:38:33 | Marten
Říká se, byla to hora a porodila myš. Snad někdy postačí poslouchat sebe samotného. A když už máme v hlavě tolik abstraktních myšlenek, kterým mnohdy sami nerozumíme, tak jim (asi) stačí dát jen podobu, podobu slova a ono se nakonec ukáže, že to tak hrozné nebude.
11.06.2021 18:29:30 | Loc06